Agenda


Open dag Peen 11 oktober 2017
woensdag 4 oktober 2017

Open dag Peen 11 oktober 2017

Woensdag 11 oktober laten het Peenplatform en Delphy Quality Carrots zien waarom de handen ineen geslagen zijn. Gedurende het teeltseizoen zijn veel verschillende demonstraties en proeven behandeld om de resultaten te laten zien tijdens de open dag peen. Crop Solutions draagt hierin ook bij. 
 
En de onderwerpen zijn zeer divers: - Rassendemonstraties van Bejo, Hazera, Bayer vegetable seeds en Seminis - Bemestingsdemonstraties van Van Iperen en Crop Solutions - Onderzoek naar effectiviteit van loofsnijden - Zaadontsmetting in verschillende rassen door Koppert - Onderzoek naar plantversterkers van AleOMenno en Crehumus - Beheersing van wortelvlieg door Certis en ‘de Groene Vlieg’ - Demonstratie spuittechniek met verschillende spuitsystemen - Plantvoeding volgens de systemen van Alfing, N-xt, Plant Health Cure en Plantcoaching 

Lees Verder

Voederbietendemo 18 oktober 2017
dinsdag 17 oktober 2017

Voederbietendemo 18 oktober 2017

De afgelopen jaren staat de teelt van voederbieten weer volop in de belangstelling. Oorzaken hiervan zijn veranderende regelgeving, uitzonderlijke kVEM-opbrengsten van voederbieten en de ruime ruwvoervoorraden bij veel veehouders.

Graag nodigen wij u daarom uit voor een interessante voederbietenbijeenkomst op Woensdag 18 oktober 2017
U kunt tussen 11.00 en 15.00 inlopen en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Locatie: René Franzen | Leekerweg 25 | 1768 BM Barsingerhorn
Graag tot ziens!
 

Lees Verder