Wie we zijn


CAV Agrotheek is toeleverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, (gras)zaden, veevoeders en bollennetten in de agrarische sector. Wij zijn een agrarische coöperatie en adviseren onze leden en klanten op eerlijke wijze, waarbij hun bedrijfsrendement voor ons leidend is.

 

De hoofdvestiging van CAV Agrotheek BV staat in Wieringerwerf. Hier bevindt zich het hoofdkantoor met de directie en administratie, opslag van gewasbescherming en kunstmest en de onderhoudswerkplaats. Wieringerwerf is ook de thuisbasis van onze binnen- en buitendienst.
U vindt onze depots in Ursem Hoogkarspel en op Texel. Daarnaast hebben we een afhaaldepot in ’t Zand, een nevenvestiging in St. Maartensbrug en een op- en overslaglocatie in Slootdorp.

 

Coöperatie

Onze coöperatieve identiteit gaat terug naar net na de Tweede Wereldoorlog, toen de Coöperatieve Aan- en Verkoopvereniging ‘De Wieringermeer’ ontstond. Tot op de dag van vandaag kunnen we rekenen op de loyaliteit van onze leden. Wij beantwoorden deze loyaliteit door in het belang van onze leden te handelen.