Uw Groene Vakwinkel - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
 • Uw Groene Vakwinkel

  Uw Groene Vakwinkel

CAV Agrotheek: Uw Groene Vakwinkel in Wieringerwerf

Welkom bij CAV Agrotheek, de Groene Vakwinkel in Wieringerwerf. Wij zijn uw toonaangevende bron voor agrarische benodigdheden, geschikt voor zowel professionals als particulieren. In onze winkel en webshop vindt u een uitgebreid assortiment hoogwaardige producten voor landbouw, tuinieren, huisdieren, werkkleding en doe-het-zelf projecten. Bij ons staan kwaliteit en klantenservice voorop, en ons deskundig team staat klaar om u te voorzien van het beste advies.

 

Ontdek onze uitgebreide diensten

Bij CAV Agrotheek streven we ernaar om aan al uw agrarische behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar professioneel tuingereedschap, dierbenodigdheden, doe-het-zelf materialen of gereedschap, wij hebben het allemaal. Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld, zodat we altijd topkwaliteit kunnen garanderen.

Wij bieden ook hoogwaardige borduur- en bedrukkingsdiensten voor uw werkkleding. Of het nu gaat om het toevoegen van uw bedrijfslogo, uw naam of een inspirerende slogan, wij zorgen voor kwalitatief borduurwerk en bedrukking om uw kleding te personaliseren.

Onze werkplaats

Onze werkplaats

Bij CAV Agrotheek gaan we verder dan alleen een winkel. Onze eigen werkplaats, bemand door ervaren monteurs, is gespecialiseerd in het repareren en onderhouden van gazonmaaiers, compressoren en knalapparaten. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om uw machine op te halen en na reparatie of onderhoud in topconditie terug te bezorgen.

Lees meer over de werkplaats

Bezoek onze Winkel en Webshop

In Wieringerwerf is Uw Groene Vakwinkel gevestigd, dé specialist in professioneel tuingereedschap, werkkleding, doe-het-zelf producten, dier- en bedrijfsbenodigdheden. Een rijk uitgeruste winkel met producten van hoogwaardige kwaliteit voor zowel professioneel, particulier als hobbymatig gebruik. Een deel van ons assortiment is ook online beschikbaar in onze webshop: Agrotheek shop

 

Openingstijden

Wij zijn open op werkdagen van 07:30 tot 17:30 en op zaterdag van 08:00 tot 17:00. Kom langs in de winkel voor persoonlijk advies of neem telefonisch contact op: 088 9900 760.

 

Bij CAV Agrotheek, Uw Groene Vakwinkel, staat de klant altijd centraal. Onze medewerkers hebben hart voor wat ze doen, en dat merkt u aan alles. Ontdek het zelf en bezoek ons in Wieringerwerf of online. CAV Agrotheek, waar kwaliteit en service samenkomen.

Dier(voeders)
Dier(voeders)
Gereedschap
Gereedschap
Afrastering
Afrastering
Grasmaaiers
Grasmaaiers
Ongediertebestrijding
Ongediertebestrijding
Brandstoffen/ Smeermiddelen
Brandstoffen/ Smeermiddelen
Verlichting/Electra/ Installatie
Verlichting/Electra/ Installatie
Speelgoed
Speelgoed
Kleding/Schoenen
Kleding/Schoenen
Kantinebenodigd- heden
Kantinebenodigd- heden
Persoonlijke bescherming
Persoonlijke bescherming
Onderdelen
Onderdelen
test

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

07:30 - 17:30 uur
07:30 - 17:30 uur
07:30 - 17:30 uur
07:30 - 17:30 uur
07:30 - 17:30 uur
08:00 - 17:00 uur
Gesloten

Adres en telefoonnummer

Zuidrak 18 
1771 SW Wieringerwerf

 088 9900 760

Inloggen KRAMP

KRAMP logo

Werkplaats

De werkplaats in Wieringerwerf verzorgt reparaties en onderhoud aan:

 • Zit-/Duw-/Robotmaaiers
 • Heaters/Kachels 
 • Compressoren en luchtgereedschap
 • Elektrisch en motorisch tuingereedschap 
 • Vernevelapparatuur 
 • Knalapparaten 
 • Rug- en Schouderspuiten 
 • Elektrisch gereedschap 
 • Hogedrukreinigers
 • Selector/Terminator
 • Garagekrikken 
 • Weideafrastering apparatuur

 
Onze winkel is o.a. dealer van Stiga, Thermobile, Airpress, Dolmar, Mafex, Pieperdoes, Scatterbird, Birchmeijer, Gloria, Bosch, Karomat en Selector/Terminator. Van deze merken hebben wij de meest gangbare onderdelen op voorraad in ons magazijn. Zo kunnen wij u snel weer op weg helpen.

Keuring vernevelapparatuur

Sinds 2013 is het verplicht uw vernevelapparatuur te laten keuren. De monteurs van CAV Agrotheek zijn bevoegd om deze SKL (Stichting Kwaliteitseisen Landbouwtechniek) certificering voor u te verzorgen

Voor de exacte regelgeving kunt u kijken op de website van SKL.

Brandbluscontrole

De werkplaats kan ook de jaarlijke controle van brandblusapparatuur voor u verzorgen. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd via een mailing en op onze website.

Openingstijden werkplaats:

maandag t/m vrijdag 07:30 - 17:00 uur
zaterdag                       08:00 - 17:00 uur
  
Voor al uw vragen over de werkplaats kunt u contact opnemen met Henny Machielsen.  
U kunt hen bereiken via 088 9900 760.