Biologisch - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Biologisch

    Biologisch

Biologisch

De maatschappij vraagt steeds nadrukkelijker om duurzame producten als gevolg van toenemende aandacht voor milieu, dierenwelzijn en circulaire landbouw. Regelgeving past zich aan deze ontwikkeling aan. 

CAV Agrotheek volgt deze ontwikkelingen op de voet en helpt biologische boeren gezond voedsel te produceren met respect voor de natuur. Samen met de biologische teler zorgen we voor een gezonde basis met de bodem, gezonde dieren en planten, met bevordering van de biodiversiteit en een gezond rendement voor uw bedrijfsvoering. 

CAV Agrotheek is uw biologische teeltadviseur bij uitstek. Voor iedere vraag over een biologische bedrijfsvoering kunt u bij ons terecht; ongeacht of dit om de teelt van aardappelen, granen, kool of uien gaat.

Ook voor biologische veehouderij bent u bij CAV Agrotheek aan het juiste adres. Er zijn bijvoorbeeld uitstekende resultaten behaald met biologische vliegenbestijding in de stal met sluipwespen.

Bekijk de uitzending van EenVandaag over biologische vliegenbestrijding via deze link:
https://www.npostart.nl/AT_2115187 (item begint na 13:30 minuten)

Vraag naar de mogelijkheden bij onze teeltspecialisten.
Agrotheek CARE

 

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen