Bloembollen - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Bloembollen

    Bloembollen

Bloembollen

Kenmerkend voor het werkgebied van CAV Agrotheek is het vlakke en open zeekleiklimaat; uitermate geschikt voor de teelt van bloembollen. Kleigrond is voedselrijk, houdt lang water vast en levert in potentie grote opbrengsten per hectare. Nederland is vermaard om haar bloembollen. Ieder jaar opnieuw vormen de bloembollenvelden een prachtig kleurenpalet, waar toeristen in groten getale op af komen.

Door de aanleg van proefvelden en het organiseren van bijenkomsten draagt CAV Agrotheek continu bij aan kennisoverdracht naar bloembollentelers, zowel in de open teelten als onder glas in de broeierijen.

Vanuit onze fabriek in Emmen voorzien wij vele tevreden telers in heel Nederland en daarbuiten van bloembollennet. Zowel buisnet als diverse maten vlaknet behoren tot ons assortiment.

CAV Agrotheek is uw bloembollenspecialist bij uitstek. Voor iedere vraag over tulpen, lelies of bloembollennetten kunt u bij ons terecht. Agrotheek CARE.

Download Agrotheek Precisielandbouw folder

Lees hier ons Privacy statement

Vraag het aan de teeltspecialisten

Heeft u vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact op met een van onze teeltspecialisten.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen