CAV Agrotheek CARE - Douche- & schuimmachine verhuur
Zoeken
  • Douche- & schuimmachine verhuur

    Douche- & schuimmachine verhuur

Douche- & schuimmachine verhuur

Voor een gezonde start van uw tulpenteelt of aardappelgewas is het belangrijk dat uw uitgangs- of plantmateriaal vrij is van diverse schimmels. CAV Agrotheek verhuurt schuim- en douchemachines waarmee u snel en gemakkelijk uw plantmateriaal, op voorraad of kort voor het planten, kunt ontsmetten.

Schuimen

Het aanbrengen van gewasbeschermingsmiddelen door schuimtechniek is de laatste jaren enorm in opmars. Schuimen gaat aanzienlijk sneller en biedt enorm veel voordelen ten opzichte van andere behandelingsmethoden, zowel voor het milieu als voor uw portemonnee. Een belangrijk voordeel van schuimen is, dat u vrij bent van overdracht van ziekte en schimmels binnen uw partijen.

InFlow schuimen

CAV Agrotheek heeft inmddels ook een nieuwe ontsmettingstechniek ontwikkeld, namelijk het 'InFlow schuimen'. Deze manier van schuimen biedt nog meer voordelen en kan emmissievrij worden uitgevoerd. In het najaar van 2019 zullen een vijftal bedrijven deze techniek toepassen en CAV Agrotheek werkt eraan om deze techiniek uiteindelijk ook mobiel aan te bieden.

Tulipfoam

CAV Agrotheek is dé leverancier van schuim voor het behandelen van o.a. bolgewassen. Onder de naam Tulipfoam leveren wij schuimmiddel rechtstreeks aan klanten, maar ook aan andere toeleveranciers in de agrarische sector. 

Tulipfoam is ontwikkeld in samenwerking met Innovfoam. Innovfoam is fabrikant en installateur van verschillende brandblusinstallaties en middelen, waaronder blusschuim. Door de kennis van deze twee werelden te combineren, is een schuim ontwikkeld met perfecte eigenschappen die nodig zijn om uw producten optimaal te kunnen behandelen. Tulipfoam heeft een officiële toelating. 

CAV grotheek heeft de beschikking over twee eigen mobiele schuimmachines. Deze machines kunnen bij uw op het bedrijf worden ingezet. Op aanvraag komen wij de machine bij u installeren en onze medewerkers helpen u bij het afstellen en gaan pas weg als u precies weet hoe de machine werkt. 

Douchen

CAV Agrotheek heeft de beschikking over drie douchemachines. Deze traditionelere manier van behandelen wordt ook nog op veel bedrijven gebruikt voor o.a. het behandelen van bolgewassen. Deze machines kunnen op aanvraag bij u op het bedrijf worden ingezet. Onze deskundige medewerkers leveren en installeren, op aanvraag, de machine bij u op locatie. 

 

Voor de knolbehandeling van aardappelen biedt CAV Agrotheek de PotatoCare aan. 

 

Interesse in het huren van een douche- of schuimmachine?

Neem voor meer informatie contact op met uw teeltspecialist of met CAV Agrotheek 088 9900 700.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen