Zoeken
  • Missie

    Missie

Missie

CAV Agrotheek helpt telers bij het realiseren van hun ambities. Wij doen dit door deskundige begeleiding, waarbij wij adviseren en ondersteuning bieden op het gebied van teeltmethoden, precisielandbouw, bemesting en gewasbescherming. 

CAV Agrotheek organiseert regelmatig kennisbijeenkomsten, waarbij we onze klanten en leden informeren over actuele wet- en regelgeving en innovaties. Tevens faciliteren we cursussen, die in de land- en tuinbouw gevraagd worden door o.a. certificeringinstanties en verzekeringen.

Naast deze activiteiten verzorgt CAV Agrotheek de opslag en verlading van granen voor onze klanten en hebben wij Uw Groene Vakwinkel, waarin tal van benodigdheden voor in en om het huis, in de tuin of bedrijfsmatige artikelen te vinden zijn. Bezoek Uw Groene Vakwinkel in Wieringerwerf! 

Met een breed team van ervaren teeltspecialisten kan CAV Agrotheek de teler helpen bij elk specifiek teeltplan. Agrotheek CARE.

Vraag het aan de teeltspecialisten

Heeft u vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact op met een van onze teeltspecialisten.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen