Crop Solutions - Fruitteelt - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Fruit

    Fruit

Fruitteelt

Voor kennis en vakmanschap voor de geïntegreerde en biologische fruitteelt kunt u terecht bij onze partners van CropSolutions.

Het nieuwe seizoen start elk jaar eind februari met een informatieavond bij onze collega Heyboer BV voor alle relaties in de fruitteelt en vruchtboomkwekerij. Op deze avond worden ervaringen uit het afgelopen seizoen en adviezen voor het komende seizoen besproken. Tevens wordt er informatie over proefresultaten, toelatingen en nieuwe systemen besproken door middel van presentaties en discussies. Deze avond is geschikt voor het verlengen van uw spuitlicentie.

Natuurlijke vijanden

Alleen een gezond en vitaal gewas kan een topopbrengst leveren. Naast gewasbescherming dragen ook bemesting en bladvoeding hier aan bij. Onder andere oorwormen, roofmijten, roofwantsen, sluipwespen (zgn. ‘natuurlijke vijanden’) dragen bij aan een natuurlijk evenwicht. Dit proberen we te stimuleren, in de keuze van gewasbeschermingsmiddelen houden we hier rekening mee.

CropSolutions

Er is uitwisseling van ervaringen en kennis met onze collega’s vanuit CropSolutions: Heyboer BV en de CAF (Centrale Adviesdienst Fruitteelt).
Naast het verkrijgen en verzamelen van al deze informatie, wordt er ook gebruik gemaakt van Beslissing Ondersteunende Systemen (BOS) zoals RIMpro voor de bestrijding van schurft, fruitmot en vruchtboomkanker.

Biologische producten

Voor de levering van biologische meststoffen, gewasbeschermingsmiddelen en natuurlijke vijanden kunt u wel terecht bij CAV Agrotheek.

SKAL

In de volgende link wordt u verwezen naar de SKAL inputlijst.

Agrotheek CARE.

 

 

Vraag het aan de teeltspecialisten

Heeft u vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact op met een van onze teeltspecialisten.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen