Groenteteelt - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Groenteteelt

    Groenteteelt

Groenteteelt

Vollegrondsgroenteteelt is een dynamische aangelegenheid, zo zal iedere groenteteler beamen. De markt is grillig en vergt een groot incasserings- een aanpassingsvermogen. Vollegrondsgroentetelers zijn bij uitstek in staat snel te schakelen en in te spelen op nieuwe kansen. CAV Agrotheek is midden in een belangrijk en vooraanstaand vollegrondsgroentegebied gevestigd. We staan naast de groentetelers en helpen trends en ontwikkelingen te duiden en kansen en samenwerkingsmogelijkheden in de keten te benutten.        

Kenmerkend voor het werkgebied van CAV Agrotheek is het vlakke en open zeekleilandschap; uitermate geschikt voor vollegrondsgroenten. Kleigrond is voedselrijk, houdt lang water vast en levert in potentie grote opbrengsten per hectare. 

CAV Agrotheek is uw vollegrondsgroentenspecialist bij uitstek. Voor iedere vraag over knolselderij, broccoli, koolgewassen, peen, rode biet, prei en sla kunt u bij ons terecht. Agrotheek CARE

Download Agrotheek Precisielandbouw folder

Lees hier ons Privacy statement

Vraag het aan de teeltspecialisten

Heeft u vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact op met een van onze teeltspecialisten.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen