Groenteteelt - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Groenteteelt

    Groenteteelt

Groenteteelt

Het telen van groenten in open velden is een vakgebied dat voortdurend verandert en vereist dat we flexibel en proactief zijn. In een belangrijk gebied voor deze vorm van landbouw is CAV Agrotheek een betrouwbare en deskundige partner. We werken nauw samen met boeren om hen te helpen begrijpen wat er momenteel speelt in de groenteteelt en hoe ze kansen in de sector kunnen benutten.

Het werkterrein van CAV Agrotheek kenmerkt zich door een uitgestrekt en open zeekleilandschap. Deze voedselrijke kleigrond, die optimaal water vasthoudt, is ideaal voor de teelt van vollegrondsgroenten en garandeert hoge opbrengsten per hectare.

Uw specialist in vollegrondsgroenten

Uw specialist in vollegrondsgroenten

Bij CAV Agrotheek bent u aan het juiste adres voor deskundig advies als het gaat om vollegrondsgroenten. Wij staan klaar om u te advies te geven over een breed scala aan gewassen, waaronder knolselderij, broccoli, verschillende koolsoorten, rode bieten en sla. Onze kennis van teeltprocessen en uitgebreid assortiment producten vormt de basis van onze expertise, waarmee we telers ondersteunen in het behalen van optimale resultaten.

Geïntegreerde aanpak in de teelt

Bij CAV Agrotheek erkennen we het belang van een gezonde bodem voor het voortbrengen van vitale gewassen. We bevorderen deze vitaliteit door evenwichtige bemesting en het gebruik van diverse plantversterkers. Een bewuste benadering van gewasbescherming en het gebruik van de juiste middelen, wanneer noodzakelijk, staat bij ons centraal.

 

De huidige agrarische keten legt de lat hoog voor telers, zowel qua productkwaliteit als teeltmethoden. CAV Agrotheek biedt deskundig advies over hoe telers zowel winstgevend kunnen telen als voldoen aan de gestelde eisen, zoals CO2-reductie en de verplichting tot stikstofbinding.

 

Ons aanbod

CAV Agrotheek presenteert een uitgebreid assortiment producten voor de vollegrondsgroenteteelt. We selecteren de meest geschikte producten voor uw teelten, met een focus op rendement. Ontdek ook ons dienstenpakket, waarmee we streven naar een optimale opbrengst voor uw teelten.

 

Maak kennis met het groente team

Producten en diensten

Precisielandbouw

Lees verder

Gewasbeschermingsmiddelen

Lees verder

Bedrijfsartikelen

Lees verder