Veehouderij - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Veehouderij

    Veehouderij

Veehouderij

Melkvee houden is een way of life, geen baan om aan het eind van de dag de deur dicht te trekken. Melkveehouders hebben een continubedrijf, zijn trots op hun vak, op de dieren en op de boerderij. Het welzijn van de dieren en het ondernemerschap bepalen voor een groot deel het succes. Kennis wordt van generatie op generatie overgedragen. Tegelijkertijd is er een steeds grotere interesse in een verbeteringsmogelijkheden en een groeiende vraag naar grip op prestaties, opbrengsten en data-analyse.

Nieuwe melkvee-ontwikkelingen als de komst van de melk- en voerrobot, maar ook schaalvergroting, verbreding of intensivering vragen om het maken van keuzes. Wat past bij u, uw bedrijf en uw koeien, maar ook, wat vragen de omgeving en de overheid van u? Het runnen van een melkveehouderij wordt steeds complexer. Een doordachte bedrijfsvoering, voerstrategie en nauwe samenwerking in de keten, met focus op technische en financiële resultaten, zijn de succesindicatoren van morgen. 

CAV Agrotheek adviseert en ondersteunt u graag. Samen kijken we naar innovatieve en passende oplossingen, of het nu gaat om uw voerstrategie, ruwvoerteelt, bedrijfsvoering of advies op maat. Ook voor vergunning, bouwbegeleiding, dier- en productierechten of advies op het gebied van mest en mineralen kunt u bij CAV Agrotheek terecht. 

Door de aanleg van proefvelden en het organiseren van (veld)bijeenkomsten draagt CAV Agrotheek continu bij aan kennisoverdracht aan melkveehouders. Agrotheek CARE.

 

 

Folder downloads

Lees hier ons Privacy statement

Vraag het aan de teeltspecialisten

Heeft u vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact op met een van onze teeltspecialisten.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen