Onderzoek & Advies - CAV Agrotheek
Zoeken
  • Onderzoek & Advies

    Onderzoek & Advies

Onderzoek & Advies

De landbouw bevindt zich midden in een transitie, met steeds meer aandacht voor duurzaamheid en de noodzaak om traditionele praktijken te heroverwegen. Bij CAV Agrotheek zijn we ons bewust van deze uitdagingen en zetten we in op onderzoek en advisering om onze klanten voor te bereiden op een toekomstbestendige landbouw.

 

Innovatie door onderzoek

CAV Agrotheek zet zich in voor de toekomst van de landbouw door intensief onderzoek te verrichten in diverse gewassen. Onze focus ligt op het ontdekken van nieuwe producten en innovatieve oplossingen. Door een nauwe samenwerking met CropSolutions, onze inkoop- en kennisorganisatie, en het verbinden met onderzoeksresultaten van vooraanstaande instituten in Nederland en daarbuiten, zijn we in staat onze klanten te voorzien van de nieuwste inzichten in teeltmethoden, technieken en producten.

Deskundig advies

Deskundig advies

De uitdagingen in duurzamer telen nemen toe, mede door de complexiteit van nieuwe middelen en toepassingsmethoden. CAV Agrotheek biedt uitgebreid advies om u op de hoogte te houden van alle veranderingen, inclusief wijzigingen in regelgeving en administratie voor bemesting en het Gemeenschappelijk Landbouwbeleid (GLB). Onze adviezen zijn een essentieel onderdeel van uw bedrijfsvoering, gericht op het optimaliseren van uw teeltpraktijken binnen de gestelde randvoorwaarden

GLB en Bemestingsplan

De implementatie van de Gemeenschappelijke Landbouwbeleid (GLB) eco-regelingen vraagt om een zorgvuldige afweging en planning. Onze GLB adviestool biedt een snelle en efficiënte manier om de impact van deze regelingen op uw bedrijf te beoordelen, en helpt u te navigeren naar een bedrijfsspecifieke strategie die aansluit bij uw doelen. Daarnaast biedt het bemestingsplanprogramma 'Check' een grondige analyse en advies op maat en uitgebreide berekeningen, om zo een optimale bemestingsstrategie te garanderen.

 

Met de verscherping van normen in Nitraat Verontreinigde (NV) gebieden, wordt het behouden van hoge opbrengsten met verminderde input een complexe uitdaging. CAV Agrotheek staat klaar om deze puzzel samen met u op te lossen, met als doel niet alleen de huidige productiviteit te handhaven maar ook de duurzaamheid van uw bedrijfsvoering te verbeteren.

 

Bij CAV Agrotheek geloven we in een toekomst waarin landbouw en duurzaamheid hand in hand gaan. Ontdek hoe onze expertise in advies en onderzoek uw bedrijf kan voorbereiden op de uitdagingen van morgen.

Producten en diensten

Meststoffen

Lees meer

Gewasbeschermingsmiddelen

Lees meer

Zaaizaden

Lees meer