Akkerbouw - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Akkerbouw

    Akkerbouw

Akkerbouw

Een gezonde bodem vormt de basis voor een goede bedrijfsvoering. Boeren weten als geen ander dat ze op een verantwoorde wijze met de bodem moeten omgaan. Grond gaat over van generatie op generatie en vormt de bron van leven. Dankzij een uitgekiende inzet van teelt- en precisielandbouwtechnieken helpt CAV Agrotheek haar klanten de bodem en gewassen gezond te houden en jaar op jaar bij te dragen aan een goed bedrijfsrendement.

Door de aanleg van proefvelden en het organiseren van (veld)bijeenkomsten draagt CAV Agrotheek continu bij aan kennisoverdracht naar akkerbouwers. CAV Agrotheek is uw specialist voor alle denkbare akkerbouwgewassen:

granen, aardappelen, suikerbieten, plant-, zaai- en zilveruien, sjalotten, cichorei, koolzaad, witlofpennen, peen, graszaad en diverse eiwitgewassen. Agrotheek CARE

Folder downloads

Lees hier ons Privacy statement

Vraag het aan de teeltspecialisten

Heeft u vragen over een van onze producten en/of diensten? Neem dan contact op met een van onze teeltspecialisten.

Maak contact met uw teeltspecialist

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen