Sport & Hovenier - CAV Agrotheek CARE
Zoeken
  • Sport & Hovenier

    Sport & Hovenier

Sport & Hovenier

Onberispelijke golfbanen, prachtige sportvelden, gladde gazons en parken; voor de moderne recreant en de professionele sporter is alleen het beste goed genoeg. Voor ultieme vrijetijdsbesteding is het gebruik van de juiste meststoffen en grasmengsels een must. 

CAV Agrotheek adviseert op maat. Onze dienstverlening beperkt zich niet tot het leveren van kwaliteitsproducten. Bovenal is een advies over de juiste aanwending en het onderhoud van uw groenvoorziening of hoveniersproject kenmerkend voor onze meerwaarde.

Wij leveren een breed pakket meststoffen en hoogwaardige graszaadmengsels voor sportverenigingen, golfclubs, gemeentes en hoveniers. Agrotheek CARE.

 

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen