Even voorstellen: Marije Beemsterboer - CAV Agrotheek
Zoeken
  • Nieuws

    Nieuws

Nieuws

Even voorstellen: Marije Beemsterboer

Even voorstellen: Bram Moras

Bezoekers van ons pand in Wieringerwerf zullen haar ongetwijfeld al gezien hebben, want sinds januari wordt de balie ook bemand door Marije Beemsterboer. Bellers naar het algemene nummer krijgen Marije aan de telefoon, ook voert zij orders in en neemt zij klachten in behandeling. Daarnaast gaat zij zich binnen CAV Agrotheek bezighouden met audits en certificeringen.

 

Open sollicitatie

Vanzelfsprekend was het niet, dat Marije bij een agrarisch toeleveringsbedrijf zou gaan werken. Na het afronden van haar Hbo-opleiding Sociaal pedagogische hulpverlening bleek daar in die periode nauwelijks werk in te vinden. “Via een uitzendbureau ben ik bij Syngenta in Enkhuizen op het kiemlab gekomen. Daarna ben ik bij Sygenta zelf in dienst gekomen en werkte ik op de afdeling Supply bij het ordermanagement. Alle documenten die nodig zijn om orders voor zaden buiten Europa te kunnen verzenden, werden door mij verzorgd. Maar na een aantal jaren was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging en heb ik een open sollicatie naar CAV Agrotheek gestuurd. Nu kan ik vanuit Middenmeer ook lekker op de fiets naar mijn werk.”

 

Ik houd van een open communicatie. Klanten houden van duidelijkheid, en ik ook

 

Open communicatie

“CAV Agrotheek is een groot, maar ook een open en persoonlijk bedrijf. Dat vind ik prettig. Ik houd van een open communicatie. Klanten houden van duidelijkheid, en ik ook. Met klanten is er veel overleg over orders. Mochten bepaalde producten niet leverbaar blijken, dan wordt er gezamenlijk naar een oplossing gezocht. Het directe contact spreekt mij erg aan. Maar ook als een van de klanten graag iemand van de directie wil spreken, is het niet moeilijk om een afspraak met hen te maken. Als er vijf lagen management in een bedrijf zitten, gaat dat echt heel anders. Voordeel is, dat onze directie dan ook goed weet wat er leeft bij onze leden en klanten.”.

 

Voldoende mogelijkheden

Buiten de baliewerkzaamheden en de orders gaat Marije zich ook bezighouden met audits en certificeringen, zoals SKAL voor de biologische zaden, IPM voor plaagdierenbestrijding en de GMP+ richtlijn voor het graan dat voor veevoer wordt gebruikt. “Ik vind het heel leuk om te leren hoe de zaken hier gaan. Ook vind ik het interessant om kennis over de producten op te doen. Maar eerst wil ik veel leren over de certificering en alles wat daarbij komt kijken. En omdat CAV Agrotheek een groeiend bedrijf is, verwacht ik, dat er ook voldoende mogelijkheden zijn om verder door te groeien. Dat geeft mij een goed gevoel voor de toekomst.”