Even voorstellen: Dave Rotgans - CAV Agrotheek
Zoeken

Zoeken in nieuwsberichten

Nieuws

Even voorstellen: Dave Rotgans

Even voorstellen: Dave Rotgans

Regelmatige bezoekers van de balie in Wieringerwerf is het al opgevallen: het binnendienstteam van CAV Agrotheek is dit keer uitgebreid met een mannelijke collega. Sinds 1 april is Dave Rotgans (33) in dienst gekomen. Hij staat klanten te woord bij de balie, via de telefoon of mail, neemt bestellingen aan en helpt de logistiek medewerkers met vragen over voorraden of orders.

 

Bestaansrecht

Dat Dave in de agrarische sector terecht zou komen had hij ook zelf niet verwacht met zijn Hbo-opleiding toerisme, media informatie en communicatie. Na zijn studie is Dave gebleven bij het bedrijf, waar hij een weekendbaan had. Bij Score, een landelijke keten van kledingzaken voor mannen, is Dave als weekendhulp doorgegroeid naar de functie van store manager. Maar na elf jaar vond hij het tijd worden voor wat anders: “Ik wilde graag een nieuwe uitdaging en heb gekeken welke interessante bedrijven er in onze regio zijn. Ik heb geen achtergrond in de agrarische sector. Maar ik wilde wel graag bij een bedrijf werken, dat zijn bestaansrecht heeft bewezen en waar ik van verwacht, dat het een mooie toekomst heeft, ook voor mijzelf. Landbouw zal altijd een belangrijke rol blijven spelen in onze regio.”

 

In de toekomst wil ik graag mijn spuitlicentie halen, zodat ik beter weet waar onze klanten het over hebben.

 

Spil van het bedrijf

Kledingzaken verkopen steeds meer via internet. Het wordt steeds lastiger voor winkels om te overleven, merkt Dave: “Als groothandel zal CAV Agrotheek zich altijd blijven ontwikkelen. De advisering door de teeltspecialisten blijft erg belangrijk. Ook zij hebben collega’s nodig die hen daarbij ondersteunen. Ik probeer in mijn werk mijn eigen ervaringen en de online werkwijze van mijn vorige werkgever mee te nemen. In de binnendienst ben je de spil van het bedrijf. We hebben veel contact met alle afdelingen. De systemen waarmee gewerkt wordt, heb ik al aardig onder de knie. Het is voor mij nu belangrijk veel over de producten te leren, zodat ik samen met de dames in ons team het gezicht van het bedrijf kan zijn. In de toekomst wil ik graag mijn spuitlicentie halen, zodat ik beter weet waar onze klanten het over hebben.”

 

Inrichting

CAV Agrotheek is een modern bedrijf waarin ook veel nieuwe technologieën worden toegepast, vindt Dave: “Bij het slaan van de eerste paal van de nieuwe loods, werd mij duidelijk hoe goed er bijvoorbeeld is nagedacht over de inrichting en de mogelijkheden van de geselecteerde magazijnsystemen. Ik hoop, dat ik hier nog een lange toekomst voor mij heb. Het bevalt mij nog beter, dan ik van tevoren had bedacht. Alle collega’s willen je graag helpen als je iets niet weet, daardoor voel je jezelf niet bezwaard om iets te vragen. Dat je voor elkaar een stapje harder wilt doen, maakt CAV Agrotheek voor mij een fijn bedrijf om voor te werken.”

Agenda

26 feb

Licentiebijeenkomst Brassica

26 februari 2024