Verschepte maatregelen Coronavirus - CAV Agrotheek
Zoeken

Zoeken in nieuwsberichten

Nieuws

Verschepte maatregelen Coronavirus

In navolging van de door het RIVM aangescherpte maatregelen rondom het Corona-virus, hebben wij onze maatregelen ten aanzien van eerdere berichtgeving ter voorkoming van verdere verspreiding van het virus verder aangescherpt.

Vanaf heden zijn de balies voor het afhalen van gewasbeschermingsmiddelen en overige producten (muv vaste meststoffen, los of in Bigbag), op al onze locaties (Wieringerwerf, Hoogkarspel en Ursem) gesloten.

Uiteraard blijven wij u volledig van dienst zijn in advies, met het opnemen van bestellingen en het uitleveren en bezorgen van al uw benodigde producten.

Voor bestellingen kunt u:

  • Telefonisch contact opnemen met vestiging:

Wieringerwerf   : 088-9900713

Hoogkarspel     : 088-9900707

Ursem              : 088-9900701

  • Een email sturen naar: info@agrotheek.nl
  • Contact opnemen met uw teeltadviseur via telefoon, Whats App of email.


Of NIEUW:

  • downloadt onze Nieuwe Bestel-app,

In de IOS App store/Android Play Store : CAV Agrotheek Bestel-App

U kunt na installatie van de app op uw mobiele telefoon of tablet eenvoudig inloggen middels het invoeren van uw debiteurnummer en gebruikt hetzelfde wachtwoord als u voor Mijn Agrotheek op de Website heeft ingesteld.

Uitgebreide gebruikerstips zullen spoedig volgen, maar maakt u vooral vast van de gelegenheid gebruik om deze nieuwe zeer handige en moderne tool te proberen!
Uw teeltadviseur kan u hierbij assisteren en van
informatie voorzien.


Bezorging:

Alle bestellingen worden zoals u van ons gewend bent, volgens regulier schema spoedig bij u bezorgd. Wij hebben voldoende product in voorraad.

Evenzogoed kan het voorkomen dat er door onvoorspelbare of onvoorziene omstandigheden enige vertraging optreedt in de uitlevering. Houd u hier waar mogelijk rekening mee bij het plaatsen van uw bestelling.


Advisering:

Onze Teeltspecialisten werken per heden vanuit huis en bezoeken u als klant alleen volgens afspraak en toestemming vooraf. Fysiek contact zal daarbij tot een minimum beperkt worden, waardoor meerijden van klant en adviseur niet meer wenselijk is. Vanzelfsprekend zullen de bereikbaarheid en de adviezen per telefoon, Whats app of email ongewijzigd blijven, alsmede de bezoeken aan-  en beoordelingen van percelen in de open lucht.

 

Onze gehele organisatie houdt zich aan de hygiënerichtlijnen welke door het RIVM zijn afgekondigd.

Deze maatregelen hebben als doel de fysieke contactmomenten tussen personen tot een minimum te beperken.

Strikt noodzakelijk bezoek aan binnendienst (088-9900713), administratie (088-9900741) of directie is uitsluitend mogelijk na telefonische afspraak.


Uw Groene Vakwinkel:

Onze winkel blijft vooralsnog op de gebruikelijke tijden geopend. Om dit zo te houden verzoeken wij u vriendelijk om deze ook minimaal fysiek te bezoeken. We bieden u graag de mogelijkheid om producten uit ons winkelassortiment waar mogelijk in combinatie met GBM/KM bestellingen te bezorgen. Dit zal niet voor alle producten gelden, maar wel voor belangrijke zaken als bijvoorbeeld diervoeders. We trachten u ook zonder bovenstaande combinatie te blijven voorzien van onze producten. Neemt u voor de mogelijkheden en/of het plaatsen van bestellingen contact op met de winkel via:

Telefoon: 088-9900760

E-mail     : winkel@agrotheek.nl

 

We hopen op uw medewerking en begrip.

Agenda

8 okt

IPM-KBA certificaat

8 oktober 2024