Zoeken
  • Vacatures

    Vacatures

Werken bij CAV Agrotheek.....

betekent werken bij een groeiend bedrijf in de agrarische sector. De lijnen zijn kort en onze medewerkers vormen een goede mix tussen ervaren en nieuwe mensen. Wij stimuleren de ontwikkeling van onze medewerkers. Je krijgt de kans om je in een uitdagende functie met eigen verantwoordelijkheden te ontwikkelen tot een specialist op jouw vakgebied.

 

Vacatures

 

Momenteel hebben wij één openstaande vacatures:

Bekijk de volledige vacature: Allround loods medewerker


Een open sollicitatie is altijd welkom. U kunt uw CV en motivatie mailen naar: pz@agrotheek.nl

 

Stage

Ben je student? Je kunt bij ons een meeloop- of afstudeerstage doen. 
Interesse? Neem contact op met André van der Weijde 06 53 179 290.

CAV Agrotheek is altijd geïnteresseerd in enthousiaste MAS- of HAS afgestudeerden, die binnen ons bedrijf ervaring willen opdoen als voorbereiding op een functie als teeltadviseur in onze buitendienst. 

 

Interesse?

Neem contact op met Personeelszaken

Telefoon: 088 9900 700
E-Mail: pz@agrotheek.nl 

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen