Zoeken

STORL-inzameling

Over STORL

De STORL bevordert het opruimen van verpakkingen en restanten van gewasbeschermingsmiddelen in Nederland en is voortgekomen uit de afspraken tussen overheid en bedrijfsleven. Gemeenten kunnen van STORL een vergoeding ontvangen, indien zij hun milieustraat of KCA-depot openstellen voor het inleveren van lege verpakkingen van gewasbeschermingsmiddelen met het STORL-logo Klein Gevaarlijk Afval en voor het inleveren van restanten van gewasbeschermingsmiddelen afkomstig van boeren, tuinders en loonwerkers.

Sinds 2017 biedt STORL ook een tegemoetkoming aan voor de kosten van inzamelingsacties, die door een LTO-organisatie of CDG-gecertificeerde distributeur worden georganiseerd in samenwerking met een afvalinzamelaar.

Meer informatie?

Kijk op de website van STORL en in de informatiebrief inzameling.
Neem voor meer informatie contact op met CAV Agrotheek 088 9900 700.

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen