CAV Agrotheek CARE - STORL-inzameling
Zoeken

STORL-inzameling 2023

 

De STORL zamelt lege plastic vepakkingen in van gewasverzorgingsproducten. Hieronder verstaan we alle lege cans die

te maken hebben met de teelt van gewassen. Dus lege cans van gewasbeschermingsmiddelen, vloeibare meststoffen, uitvloeiers, hechters en biocioden.

De lege plastic cans dienen in een STORL zak van 400 liter te zitten. Deze zakken zijn verkrijgbaar bij CAV Agrotheek. 

Heeft u lege plastic vaten van 200 liter, dan kunt dit apart vermelden via een mail aan Gerard Top.

Droog en schoon

De lege, gespoelde plastic cans dienen schoon, droog en zonder dop te worden aangeboden in de zakken. Cans mogen worden platgereden. De zak dient afgesloten te worden, bijvoorbeeld met een tie-wrap. Voorkom dat er vloeistof in de zakken of bussen zit, om afkeuring van zakken te voorkomen bij het ophalen.

Aanmelden

Omdat STORL de planning van de inzameling gaat starten is het van belang dat u zich z.s.m. aanmeldt via www.storl.nl.

Na aanmelding of als u al eerder heeft deelgenomen aan een inzameling ontvangt u bericht van STORL over de inzameling in uw regio. Zodra de inzameldata bekend zijn, is deze informatie ook te vinden op STORL.

Hoeveelheid zakken

Ongeveer 10 dagen voordat er een inzameling plaatsvindt, krijgt u een oproep om het aantal zakken te melden. Dit in verband met de capaciteit van de perswagen. Als deze afstemming heeft plaatsgevonden, hoort u van STORL op welke manier de inzameling zal gebeuren.

Resten en restanten gewasbeschermingsmiddelen

STORL is een inzamelcampagne aan het voorbereiden voor heel Nederland in 2024. Zodra het programma bekend is, later dit jaar, informeren zij hoe hieraan kan worden deelgenomen. 

Heeft u restanten die urgent dienen te worden afgevoerd, neem dan contact op met Gerard Top.

Deelnamen aan de inzameling van lege, gespoelde plastic cans en de inzameling van resten en restanten is kosteloos wanneer u aan de voorwaarden voldoet.

2023 is voor STORL een opstartjaar waarin veel ervaring wordt opgedaan om de inzameling in de toekomst nog beter te organiseren.

Informatie

Heeft u vragen over de inzameling dan kunt u deze stellen aan:

Gerard Top (06 2221 2931) top@storl.nl of kijk op de website van STORL.

U kunt natuurlijk ook bellen naar CAV Agrotheek 088 9900 713.

CAV Agrotheek CARE

Agrotheek ontzorgt telers door middel van advies en als leverancier van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, zaaizaden, bloembollennetten, bedrijfsbenodigdheden en diverse diensten.

Agrotheek is een gevestigde naam in alle sectoren van de landbouw en biedt naast advies ook een rijk pakket aan diensten aan. Op deze manier kunnen wij u in het hele teeltseizoen ondersteunen bij het nemen van de juiste beslissingen.

Uw bedrijfsrendement is leidend in ons dagelijks handelen. Met Agrotheek heeft u altijd zicht op een goed resultaat. Met een breed team van ervaren specialisten kan Agrotheek u als teler helpen bij elke teelt.  
Agrotheek CARE.

Kernwaarden

  • Sterk netwerk
  • Teeltspecialisten
  • Dichtbij
  • Ontzorgt

Lees meer over wat wij doen